Nyt tag Thisted

Din lokale tagdækker i Thisted - Vi skaber flotte og langtidsholdbare tagløsninger

Vi er tagdækker i Thisted for private og erhverv

Trænger din bolig til et nyt tag, eller har taget på din virksomhed brug for reparationer? Så er du kommet til den rette. CL Service & Byg er et professionelt og imødekommende tømrerfirma med mere end 15 års erfaring i branchen. 

Som tagdækker i Thisted og omegn forpligter vi os hver dag til at levere langtidsholdbare løsninger til både private og erhverv. Håndværket og udseendet er altid af topkvalitet, da du skal have glæde af dit tag i mange år. Derfor anvender vi udelukkende materialer af højeste kvalitet, som kan modstå vind og vejr. I kombination med vores store ekspertise sikrer vi, at dit tagprojekt kommer vellykket i mål.

Fokus på skræddersyede løsninger

Når du vælger os som din tagdækker i Thisted, er du sikret et slutresultat, der opfylder dine behov. Hvert tagprojekt er unikt, og det er vores løsninger naturligvis også. Vi samarbejder tæt med dig for at forstå og imødekomme dine ønsker, og du er stærkt involveret i udformningen af netop din løsning. På den måde sikrer vi, at dit nye tag matcher dine forventninger, din stil og ikke mindst dit budget. 

Din tilfredshed er vores største prioritet. Af den grund vægter vi den gode dialog højt og sørger for at opdatere dig løbende under hele processen, så du altid føler dig tryg i samarbejdet med os.

Skal vi realisere dine tagdrømme? Kontakt os i dag

Søger du en professionel tagdækker i Thisted til at lægge dit nye tag, eller ønsker du at høre mere om, hvilke tagløsninger vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon, mail eller via vores kontaktformular. Vi tager meget gerne en snak om dit projekt, og du får selvfølgelig også et helt uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Tre grunde til, at du bør få et nyt tag

  1. En ny tagdækning kan forbedre ens boligs energieffektivitet, ved at isolere bedre og holde varmen indendørs.
  2. Det kan øge boligens værdi og øge ens chance for at sælge boligen hurtigere og til en højere pris.
  3. Det kan beskytte ens bolig mod skader fra vejr og natur, som kan forårsage skader på trækonstruktionen og interiøret over tid.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Kontakt din lokale tømrer fra Thisted

Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.